Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Toimittajalta: Olisiko nyt hyvä aika miettiä käy­te­tyn lahjan an­ta­mis­ta? Suurin osa suo­ma­lai­sis­ta ottaisi vastaan käy­te­tyn lahjan, mutta vain puolet on sel­lai­sen saanut

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Va­kio­kä­vi­jät Pu­das­jär­vel­tä naut­ti­vat au­rin­koi­ses­ta säästä – Ulla ja Jyrki Ek­dah­lin perhe mat­kus­taa Su­vi­seu­roi­hin joka kesä

Loppi

Ulla ja Jyrki Ekdahlilla on kahdeksan lasta. Heistä vanhimmat ovat jo itsenäistyneet. Kolme nuorinta, Amanda kolme vuotta, Kasperi kuusi vuotta ja Vilma kahdeksan vuotta, ovat vanhempiensa mukana ja nukkuvat heidän kanssaan asuntovaunussa.

Perhe matkusti, kuten joka kesä, Suviseuroihin. Tällä kertaa Hämeeseen, Lopelle kertyi Pudasjärveltä noin 700 kilometrä. Lapsille oli luvattu, että samalle matkalle yhdistetään myös käynti Särkänniemen huvipuistoon.

Perheen Ulla-äiti on opiskellut ylioppilaaksi valmistumisensa jälkeen tradenomiksi. Hän työskentelee kotipaikkakuntansa ABC:llä. Jyrki-isä toimii rakennusalalla. Hän valmistaa Kontiotuotteella kuuluisia hirsirakennuksia, joita viedään Suomen lisäksi eri puolille maailmaa.

Ulla ja Jyrki ovat Suviseurojen vakiokävijöitä. Ulla-äiti on käynyt Suviseuroissa koko elämänsä ajan, aivan pienestä saakka.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.