Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Viikon kysymys: Onko mie­les­tä­si oi­keu­tet­tua, että yk­si­tyis­tä mal­min­et­sin­tää ra­hoi­te­taan valtion kas­sas­ta?

Kuvaajalta: Ur­hei­li­ja, edes­ot­ta­muk­sia kat­so­taan poik­keuk­set­ta suu­ren­nus­la­sin läpi – käyt­täy­dy kuten esi­ku­van kuuluu

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Va­lio­kun­ta puoltaa – Kuu­sa­mon po­lii­si­ta­lo­han­ke enää mi­nis­te­rin si­net­tiä vailla

Kuusamon uuden poliisitalon rakentamishanke odottaa enää sisäministeri Maria Ohisalon valtuutusta siihen, että Poliisihallitus vuokraa rakennettavat uudet tilat Senaatti-kiinteistöiltä.

Eduskunnan raha-asiainvaliokunta päätti tiistaina puoltaa vuokrasopimusta.

Uusi poliisitalo on tarkoitus ottaa vuoden 2023 alusta käyttöön Kainuun Rajavartiolaitoksen alueella tontilla, jonka omistaa Suomen valtio ja jota hallinnoi Senaatti-kiinteistöt. Tontin osoite on Rajamiehenlatu 1.

Suunnitelmat kattavat kaikki Kuusamon poliisiaseman toiminnot tulevaisuuden tarpeineen. Kokonaisuus käsittää U:n mallisen päärakennuksen ja sen yhteydessä olevan autohallin sekä erillisen piharakennuksen, jossa on ampumarata sekä ajoneuvo-, että varastotiloja ja jätetilat.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi