Kokeilu: Tekoäly otsikoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

Toimittajalta: Suomen kou­lu­tus­jär­jes­tel­mä tarjoaa mah­dol­li­suu­den lot­to­voit­toon

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Valt­te­ri Vilp­po­la palaa SB KuHan pai­taan, myös muita vah­vis­tuk­sia luvassa – jouk­kueen pet­ty­mys vaih­tui­kin ka­bi­net­ti­nou­suun

Ensi kaudella on luvassa lisää kuusamolaisten keskinäisiä vääntöjä, kun nousukarsinnoissa PaKalle taipunut KuHa pelaa myös 4. divisioonassa.

Kuusamolaisen salibandyseuran SB KuHa viime kausi päättyi pettymykseen, kun nousu nelosdivariin jäi haaveeksi joukkueen taipuessa nousukarsintojen ratkaisevassa ottelussa paikallisvastustaja Pallo-Karhuille. Sittemmin on selvinnyt, että myös KuHa pelaa tulevalla kaudella 4.divisioonaa noustuaan sarjaporrasta ylemmäksi kabinettipäätöksellä.

– Nyt toista kertaa noustiin kabinetin kautta. Ylemmistä sarjoista vapautui paikkoja. Me otimme paikan 4.divisioonassa ilomielin vastaan. Mielenkiintoinen kausi on tulossa. SB KuHan Joona Nissinen kertoo.

Joukkueen valmentamisesta yhdessä Jukka Limman kanssa vastaava Nissinen kertoo, että SB KuHalla on kasassa varsin hyvä porukka. Ringissä on kolme maalivahtia ja 21 kenttäpelaajaa. Pelaajistossa on pientä vaihtuvuutta edelliskauteen nähden. Muutamia uusia nimiä on tullut mukaan kokoonpanoon. Maalivahtiosastolle SB Kuha saa uutena nimenä Timo Kemppaisen.

– Maalivahdeista Tuomas Kukkonen on lähdössä, mutta meillä on joka tapauksessa kolme maalivahtia myös ensi kaudella.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.