Toimittajalta: Erään­lai­set Dahl­ma­nin partyt

Viikonvaihde-juttu: Oksanan ja Ihorin perhe päätyi Her­so­nis­ta Kuu­sa­moon, pa­ko­mat­ka kesti 8 päivää

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Viime kevään han­ki­hiih­doil­la SM-yh­dis­te­tys­sä kuu­den­nek­si – Kalle Heik­ki­sen hyp­pää­mi­ses­sä oli lop­pu­kau­des­ta hyvä mei­nin­ki

Kalle Heikkisen kausi päättyi Ounasvaaran SM-kisoihin. Erä-Veikkojen hyppääjä lepäilee nyt hetken ja miettii ensi talven valmennuskuvioita.

Kuusamon Erä-Veikkojen Kalle Heikkinen oli yksi niistä mäkihyppääjistä, jotka tempaisivat lauantaina Ounasvaaralla ja osallistuivat yhdistetyn SM-kilpailuun. Heikkinen aloitti kisan hyppäämällä mäkiosuudella HS100 -mäestä tasan 100 metriä. Se riitti mäen jälkeen kakkospaikkaan. Ladulle 11 sekuntia ennen Heikkistä porhalsi Niko Kytösaho.

Kymmenen kilometrin hiihto-osuudella mäkimiehet jäivät kauas varsinaisista yhdistetyn urheilijoista. Voittoon nousi mäen jälkeen viidentenä ollut Perttu Reponen, joka päihitti vain tunti ennen yhdistetyn hiihto-osuudella Puijon Hiihtoseuran maastohiihdon SM-viestissä hopealle ankkuroineen Ilkka Herolan miltei kahdella minuutilla. Heikkinen hiihti maaliin kisan parhaana varsinaisena mäkihyppääjänä ollen lopputuloksissa kuudes. Eroa kisan voittaneeseen Reposeen kertyi hieman päälle 10 minuuttia.

– Totta kai se lämmittää mieltä olla mäkihyppääjistä paras. Oli kisa kuin kisa, niin ainahan se hyvältä tuntuu, Heikkinen kertoi sunnuntaina.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.