Kokeilu: Tekoäly otsikoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Jätehuoltomääräykset
Jätehuoltojärjestelmä muuttuu osittain – "Omakotitaloihin ei velvoiteta kaikkia seitsemää eri jäteastiaa, mutta mahdollista se toki on"

Jä­te­huol­to­jär­jes­tel­mä muuttuu osit­tain – "O­ma­ko­ti­ta­loi­hin ei vel­voi­te­ta kaikkia seit­se­mää eri jä­teas­tiaa, mutta mah­dol­lis­ta se toki on"

10.12.2022 04:00 2
Tilaajille
Mitä EU:n  kierrätyslainsäädännön velvoitteet käytännössä tarkoittavat kuusamolaisille? – Kysymykseen vastataan kaupungin järjestämissä raateissa torstaina: "Kuusamolle on kyse merkittävästä loikasta"

Mitä EU:n kier­rä­tys­lain­sää­dän­nön vel­voit­teet käy­tän­nös­sä tar­koit­ta­vat kuu­sa­mo­lai­sil­le? – Ky­sy­myk­seen vas­ta­taan kau­pun­gin jär­jes­tä­mis­sä raa­teis­sa tors­tai­na: "Kuu­sa­mol­le on kyse mer­kit­tä­väs­tä loi­kas­ta"

24.05.2021 04:00
Tilaajille
"Hyvin lajittelemalla voi säästää jätelaskussa 6-10 prosenttia" - kiertotalouden merkitys vahvistuu, seuraava tärkeä päivä Kuusamossa on 1. kesäkuuta

"Hyvin la­jit­te­le­mal­la voi säästää jä­te­las­kus­sa 6-10 pro­sent­tia" - kier­to­ta­lou­den mer­ki­tys vah­vis­tuu, seu­raa­va tärkeä päivä Kuu­sa­mos­sa on 1. ke­sä­kuu­ta

08.02.2021 08:04 2
Tilaajille