Joko luit: Ru­ka­kes­kus ke­hit­tää Maston aluetta 14 mil­joo­nal­la

Vanha kuva: Karhu ahmi viisia kania ko­ti­pi­has­ta Tol­pan­nie­mes­sä lo­ka­kuus­sa 1993

Kalakisa: Erkin ver­kos­ta Ala-Kit­kal­la nousi lähes kolmen kilon siika

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

"Hyvin la­jit­te­le­mal­la voi säästää jä­te­las­kus­sa 6-10 pro­sent­tia" - kier­to­ta­lou­den mer­ki­tys vah­vis­tuu, seu­raa­va tärkeä päivä Kuu­sa­mos­sa on 1. ke­sä­kuu­ta

Kiertotalous on tulossa Kuusamossa osaksi käytännön elämää entistä useammalle. Kaupungin uudet jätehuoltomääräykset tulevat voimaan taajamien rivi- ja kerrostalokiinteistöillä ensi kesäkuun alusta ja kaikissa muissa kiinteistöillä vuoden 2023 alusta.

Tuntuvimpia muutoksia uusien määräyksien myötä kokevat jätteiden lajittelu ja keräys. Polttokelpoisesta jätteestä velvoitetaan erottelemaan kaikki kierrätykseen soveltuvat materiaalit. Kaupunki uskoo uusien määräysten nostavan kierrätysasteen hyvin korkealle.

Kuusamon energia- ja vesiosuuskunnan Evon uuden jätevedenpuhdistamon rakennuksia Kuusamon Mäntyselässä on jo harjakorkeudessa, ja sisällä tehdään laitteistojen asennustöitä. Kaupungilla on tarkoitus tehdä alueelle jätekeskus, johon vastaanotetaan lajiteltuja jätejakeita.
Kuusamon energia- ja vesiosuuskunnan Evon uuden jätevedenpuhdistamon rakennuksia Kuusamon Mäntyselässä on jo harjakorkeudessa, ja sisällä tehdään laitteistojen asennustöitä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.