Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Terveysala
Kuusamon terveyskeskuksen puhelin- ja päivystysapu –palvelun uudet käytänteet aiheuttaneet epätietoisuutta  –      ”Osattava erottaa, milloin pitää soittaa mihinkin numeroon”

Kuu­sa­mon ter­veys­kes­kuk­sen pu­he­lin- ja päi­vys­tys­apu –pal­ve­lun uudet käy­tän­teet ai­heut­ta­neet epä­tie­toi­suut­ta – ”O­sat­ta­va erot­taa, milloin pitää soittaa mi­hin­kin nu­me­roon”

17.03.2023 12:00 1
Mikä muuttuu soten myötä? Koillissanomat selvitti paikkakuntalaisten ja sote-henkilöstön tunnelmia: "Toiselle muutos on uhka ja toiselle mahdollisuus"

Mikä muuttuu soten myötä? Koil­lis­sa­no­mat sel­vit­ti paik­ka­kun­ta­lais­ten ja sote-hen­ki­lös­tön tun­nel­mia: "Toi­sel­le muutos on uhka ja toi­sel­le mah­dol­li­suus"

30.12.2022 08:22
Tilaajille
Vähennetäänkö hoitajia? – Kuusamossa hoitajamitoitus isompi kuin laki vaatii, mutta tarkastuslautakunnan mielestä perusturvan tavoitteet eivät toteudu

Vä­hen­ne­tään­kö hoi­ta­jia? – Kuu­sa­mos­sa hoi­ta­ja­mi­toi­tus isompi kuin laki vaatii, mutta tar­kas­tus­lau­ta­kun­nan mie­les­tä pe­rus­tur­van ta­voit­teet eivät toteudu

18.05.2021 16:05
Tilaajille