Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Viikon kysymys: Onko mie­les­tä­si oi­keu­tet­tua, että yk­si­tyis­tä mal­min­et­sin­tää ra­hoi­te­taan valtion kas­sas­ta?

Kuvaajalta: Ur­hei­li­ja, edes­ot­ta­muk­sia kat­so­taan poik­keuk­set­ta suu­ren­nus­la­sin läpi – käyt­täy­dy kuten esi­ku­van kuuluu

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

“E­ner­gia­te­hok­kuus on se ny­ky­ajan juttu” – Ener­gia­to­dis­tuk­sia laativa kuu­sa­mo­lai­nen Riikka Virk­ku­la ku­vai­lee, että joil­le­kin ener­gia­to­dis­tuk­sen han­kin­ta tulee yl­lä­tyk­se­nä, mutta suh­tau­tu­mi­nen ei ole ollut Koil­lis­maal­la ne­ga­tii­vis­ta

Riikka Virkkula valmistui insinööriksi vuonna 2022 ja laatii nyt energiatodistuksia. Koillismaalla energiatodistuksille on ollut kysyntää.

Riikka Virkkulan mukaan yrittäminen vaatii jämäkkyyttä ja oman ajan hallintaa. Tulevaisuudessa hän haluaa olla monialainen yrittäjä.
Riikka Virkkulan mukaan yrittäminen vaatii jämäkkyyttä ja oman ajan hallintaa. Tulevaisuudessa hän haluaa olla monialainen yrittäjä.
Kuva: Monica Hepo-oja

Energiatodistukset ovat energiakriisin myötä entistä ajankohtaisempia, ja asunnon energiatehokkuus on myyntivaltti. Näin tuumii energiatodistuksia laativa insinööri Riikka Virkkula, joka omistaa yrityksen RV Energiatodistukset.

– Energiatehokkuus on se nykyajan juttu. Kasvaneet energiakustannukset ovat saaneet ihmiset pohtimaan lämmitysjärjestelmästä toiseen siirtymistä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi