Viikon kysymys: Seu­ra­sit­ko Rukan maail­man­cu­pien kil­pai­lu­ja?

Kuvaajalta: Ruka Nor­di­cis­sa iski tunne, että olen vapaan tyylin kil­pai­lus­sa pe­rin­tei­sen suk­sel­la

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Hae ke­sä­toi­mit­ta­jak­si Koil­lis­sa­no­miin – tule mukaan te­ke­mään pal­kit­tua pai­kal­lis­me­diaa

Hae kesätöihin 23. tammikuuta mennessä osoitteessa rekry.kalevamedia.fi

Kesätöiden haku Koillissanomiin on avautunut. Kesätoimittajana meillä pääset mukaan tekemään tämän päivän vaatimusten mukaista paikallismediaa.

Koillissanomien kesätoimittajat – siinä missä muukin toimituksen väki – uutisoivat verkkoon ja printtiin, julkaisevat sosiaalisen median kanaviimme sekä valokuvaavat. Halutessasi voit päästä esimerkiksi lennättämään dronea ja kuvaamaan videoita.

Kesällä ei tarvitse vain istua toimituksessa uutisdeskissä, vaan pääset kiertämään pitkin Koillismaan kolmea kuntaa: Kuusamoa, Posiota ja Taivalkoskea. Haastattelet ihmisiä, teet reportaaseja ja kerrot kylien kuulumisia. Ajokortti on työssä välttämätön.

Meillä saat myös toteuttaa omia juttuideoitasi, sekä kantaa vastuuta osana mukavaa toimitusta.

-
Kuva: Mikko Halvari

Toivomme toimittajalla olevan jo kokemusta alasta joko opintojen tai työkokemuksen kautta. Koillissanomat on perinteisesti ollut kasvattiseura tuleville valtakunnan tason toimittajille. Meillä saat tukea ja pääset oppimaan uutta.

Jos haluat yhdistää opintoihin liittyvän harjoittelun kesätöihin ja mahdollisesti aloittaa jo aiemmin keväällä, ole yhteydessä päätoimittaja Jenny Halvariin, jenny.halvari@koillissanomat.fi ja p. 0405753773

Hae kesätoimittajaksi 23.1.2022 mennessä hakulomakkeemme kautta osoitteessa rekry.kalevamedia.fi

Koillissanomat on vuonna 1950 perustettu Kuusamon, Posion ja Taivalkosken paikallismedia ja kaikkien koillismaalaisten sekä Koillismaan ystävien yhteisö.

Koillismaa sijaitsee kauniin luonnon keskelle. Täältä löytyy niin Karhunkierros kuin Oulangan, Hossan, Riisitunturin ja Syötteen kansallispuistot sekä kirkasvetiset Kitkajärvet. Ympärivuotinen Rukan matkailukeskus tarjoaa alamäkipyöräilyä ja monia muita aktiviteettejä.

Teemme seitsemänpäiväistä digiä ja koostamme laadukkaan printtilehden kolmesti viikossa. Koillissanomat on palkittu useasti Uutismedian liiton kilpailuissa. Vuosina 2019–20 olimme vuoden paikallismedia. Vuonna 2021 meidät palkittiin paikallislehtijuttu-kilpailussa.

Koillissanomat on osa Kaleva Media -konsernia.