Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Hanke kyselee työ­voi­man saa­ta­vuu­des­ta ja siihen vai­kut­ta­vis­ta te­ki­jöis­tä Koil­lis­maan työs­sä­käyn­ti­alueel­la – "Onko ole­mas­sa yleisiä vää­rin­kä­si­tyk­siä tai puut­tel­li­sia tietoja alueel­lan­ne asu­vis­ta ih­mi­sis­tä? "

Kehitysyhtiö Naturpoliksen hallinnoimassa JobBoost-hankkeessa on nyt käynnissä kysely työvoiman saatavuuteen työpaikkailmoittelun ja aluemielikuvan näkökulmasta.

Vastaajilta kysytään muun muassa, onko alueessa sellaisia piirteitä, joita ihmiset tyypillisesti eivät joko tiedä tai ymmärtävät ne väärin ja onko olemassa yleisiä väärinkäsityksiä tai puuttellisia tietoja alueella asuvista ihmisistä.

Vielä kaksi vuotta jatkuvassa hankkeessa on tavoitteena kehittää ratkaisuja työmarkkinoiden kohtaantohaasteiden ratkaisemiseksi ja osaavan työvoiman saatavuuden parantamiseksi. Osana hanketta ollaan konseptoimassa yhtenäistä työssäkäyntialuetta Kuusamon, Taivalkosken ja Posion alueelle.

Kyselyn tavoitteena on antaa hankkeen työryhmälle taustatietoja toteutuksia varten. Vastausaikaa on 7:nteen toukokuuta asti.

Edelliseen kyselyyn, joka liittyi alueen vahvuuksiin, kehittämiskohteisiin ja ihmisten arkeen, tuli 78 vastausta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi