Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Heik­ki­sen Kalle kolhi nilk­kan­sa Pla­ni­can lei­ril­lä – len­to­mä­keä­kin viime keväänä ko­keil­leen kuu­sa­mo­lai­sen pakka on auki Rukan maail­man­cu­pin alla

Kuusamo

Kuusamon Erä-Veikkojen mäkihyppääjä Kalle Heikkinen pääsee näyttämään osaamistaan kotimäessä. Aiemmin vuosina 2018 ja 2021 Rukan maailmancupissa mukana ollut Heikkinen lähtee kotimäkeen hakemaan hyviä hyppyjä. Ensimmäisenä tavoitteena on läpäistä perjantai-illan karsinta.  23-vuotiaalla Heikkisellä on ollut sykysllä hieman ongelmia nilkan kanssa. Siihen nähden hyppy on Heikkisen mukaan hyvällä mallilla.

– Syksyllä loukkasin nilkkaa Planican leirillä. Siellä oli varmaan joku pahempi revähdys, mutta ei mennyt mitään rikki.

Heikkisen mukaan kesä sujui vähän vaihtelevasti. Harjoitteluun on tullut paljon uutta.

– Pari vuotta tein Savolaisen Kimmon kanssa hommia. Nyt koko maajoukkue menee samalla harjoitusohjelmalla. Kesä meni vähän ailahtelevasti. Vielä on vähän pakka auki välineiden ja muun suhteen.

Kalle Heikkinen on kolmatta kertaa mukana Rukan maailmancupissa. Vuonna 2018 Heikkinen hyppäsi Rukalla sijalle 63. Viime vuonna tuloksena oli karsiutuminen.
Kalle Heikkinen on kolmatta kertaa mukana Rukan maailmancupissa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi