Tilaajille

”Homma lähti ihan la­pa­ses­ta” – Kuu­sa­mon Kalan Ka­la­las­tun kysyntä räjähti käsiin te­le­vi­sio-oh­jel­man myötä: Näin val­mis­tuu kä­si­työ­nä tu­han­sia pak­kauk­sia vii­kos­sa

Tuotetta menisi enemmän kuin sitä ehditään tehdä. Rajat tulevat vastaan raaka-aineen saatavuudessa ja tuotantotiloissa.

Jarmo Pitkänen vastaa Kuusamon Kalalla tuotekehityksestä. Kalalastun kysynnän ollessa suurta on hänkin käärinyt hihansa ja on muiden kanssa pakkaamassa kalalastuja tuotantotiloissa. Pitkänen on myös Studioravintola Tundran yrittäjä.
Jarmo Pitkänen vastaa Kuusamon Kalalla tuotekehityksestä. Kalalastun kysynnän ollessa suurta on hänkin käärinyt hihansa ja on muiden kanssa pakkaamassa kalalastuja tuotantotiloissa. Pitkänen on myös Studioravintola Tundran yrittäjä.
Kuva: Mikko Halvari

Toimitusjohtaja Juha Korhonen pyyhältää Petäjälammella sijaitseviin Kuusamon Kalan tuotantotiloihin juuri sovittuun aikaan. Kiire näkyy. Korhonen vaihtaa pikaiset kommentit toimistossa odottavien yhtiökumppaneidensa, Arto Määtän ja Jarmo Pitkäsen, kanssa. Määttä ja Pitkänen kiiruhtavat lyhyen keskustelun jälkeen tuotantotiloihin.

Korhonen istahtaa hetkeksi toimiston tuolille. Pöydällä on monenlaista asiakirjaa ja paperia.