Toimittajalta: Onnellisuus koostuu useista eri palikoista – ei ole väärin unelmoida niistä kaikista
Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä
Kuusamon Kala Oy
Ruodot ja sisäelimetkin muutetaan rahaksi – "Kaikki on ”kotia päin”, mitä enemmän voidaan Koillismaalta ja lähialueelta saatavaa kalaa jalostaa"
"Kuusamon mittakaavassa tämä on merkityksellinen investointi" – Kahden toimijan kalatalo avaa ovensa keväällä, samalla Kuusamon kala hyppää isoille vesille
Uusi käsittelylaitos vähintään kaksinkertaistaa kalatuotteiden tuotannon Kuusamossa – Kuusamon Kala tuplannee myös henkilöstönsä ensi vuonna
Pohjoisen vedet ovat hyväkuntoisia ja alikalastettuja, ja siksi niissä on potentiaalia, sanoo Juha Korhonen – Kotimaisen kalan syöntiä halutaan lisätä, koska siitä hyötyvät talous, terveys ja ilmasto
"Kuusamo on hyvä tiivistelmä Suomen kauneudesta" – Huippukokki Ilkka Lääveri haaveilee ravintolasta Kuusamossa: Lääverin ja Huonon Äidin ruokakirjassa sata sivua Kuusamoa
Uusi kalanjalostamo Kuusamoon – Investointi on yli kahden miljoonan euron suuruinen: "Sen myötä pystymme työllistämään yhteensä 20-30 ihmistä"
Säilykkeet eivät jää enää kauppaan – Kuusamon Kalan säilykkeiden myynti on kasvanut korona-aikana: Nyt purkkiin laitetaan lohilastuja
Huono äiti -yrittäjä Sari Helin löysi Kuusamosta rauhoittumispaikan koronatukikohun keskellä – Kuusamo tulevan ruokakirjan kuvissa: ”Kirjassa yhdistyy rakkaus ruokaan ja luontoon”
”Ammattikalastajia pitäisi olla nykyistä enemmän” – Kuusamon Kalan toimitusjohtaja Juha Korhonen kaipaa alasta kiinnostuneita nuoria ammatinharjoittajaksi
Rostis voitti, mutta Kuusamon Kalalastukin pääsi kauppojen hyllyille ympäri Suomen – Lastuja tehtiin viime viikolla kahdessa vuorossa: "Lastut vilisivät vielä viikonloppunakin silmissä"
Kuusamon Kala tuo kesäuutuuksia markkinoille – tuotekehittelyn takaa löytyy lakimies, keittiömestari, kalastaja ja yrittäjiä: "Meitä yhdistää se, että mielestämme meillä on järvet täynnä kultaa"