Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Kuu­sa­mon Kala tuo ke­sä­uu­tuuk­sia mark­ki­noil­le – tuo­te­ke­hit­te­lyn takaa löytyy la­ki­mies, keit­tiö­mes­ta­ri, ka­las­ta­ja ja yrit­tä­jiä: "Meitä yh­dis­tää se, että mie­les­täm­me meillä on järvet täynnä kultaa"

Uusi kalajalostusyhtiö Kuusamon Kala jatkaa perinteikkään Kuusamon Kalajalosteen raivaamalla polulla.Kuusamon Kala Oy:n takaa löytyy tiimi, jossa jokaisella on oma vahvuusalueensa. Toimitusjohtajana aloittaa Juha Korhonen (vasemmalla), mukana jatkaa myös entisen Kuusamon Kalajalosteen pitkäikainen yrittäjä Arto Määttä. Pöydän toisella puolella oleva keittiömestari Jarmo Pitkänen vastaa eniten tuotekehittelystä ja hänen vieressään istuvan Harri Lämsän osaamisaluetta on hallinto.
Kuusamon Kala Oy:n takaa löytyy tiimi, jossa jokaisella on oma vahvuusalueensa. Toimitusjohtajana aloittaa Juha Korhonen (vasemmalla), mukana jatkaa myös entisen Kuusamon Kalajalosteen pitkäikainen yrittäjä Arto Määttä. Pöydän toisella puolella oleva keittiömestari Jarmo Pitkänen vastaa eniten tuotekehittelystä ja hänen vieressään istuvan Harri Lämsän osaamisaluetta on hallinto.
Kuva: Terhi Marjakangas

Jarmo Pitkäsen Studioravintola Tundra Vuotungissa on ollut viime aikoina varsinainen koekeittiö.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.