Juuri nyt: Posion käyt­töön ottama va­lio­kun­ta­mal­li li­sän­nyt avoi­muut­ta ja yh­teis­työ­tä – Kun­nan­joh­ta­ja: "Pää­tök­siin si­tou­du­taan po­ru­kal­la, tämä on de­mo­kra­tiaa par­haim­mil­laan"

Joko luit: Kun Antero Ve­te­läi­sen, 91, penkki va­ras­tet­tiin, ei mies jäänyt pyö­rit­te­le­mään peu­ka­loi­taan har­mis­tuk­sis­saan – hän teki tilalle kaksi uutta

Päätoimittajalta: Oma­pe­räi­syy­den ko­ros­ta­mi­nen on pienten kylien elin­eh­to – kyl­lä­hän sinäkin tiedät Puo­lan­gan pes­si­mis­min tai Sii­ka­lat­van sie­me­net?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Jää­kiek­ko­lei­jo­nak­si aa­te­loin­ti sai Kär­pis­tä tutun maail­man­mes­ta­rin Janne Pesonen het­kek­si hä­mil­leen: "Maa­jouk­kue on aina ollut it­sel­le­ni isoin juttu"

MM-kisoissa ex-huippuhyökkääjä välittää katsojille tunnelmia aivan tapahtumien ytimestä – vaihtopenkkien välistä.

Janne Pesonen tunnetaan myös innokkaana kalamiehenä. Vuonna 2019 hän ihasteli Koitelinkosken maisemia poikansa Jalon kanssa.
Janne Pesonen tunnetaan myös innokkaana kalamiehenä. Vuonna 2019 hän ihasteli Koitelinkosken maisemia poikansa Jalon kanssa.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Kärpissä takavuosina loistanut Janne Pesonen sai urallaan yltäkylläisesti menestystä ja myös tunnustuksia, mutta tuoreimman huomionosoituksen jälkeen Kuhmon kasvatin olo oli tovin epäuskoinen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.