Juuri nyt: Ruka on vuoden Bike Park – näin ta­pah­tui pyö­räi­ly­puis­ton nousu hau­ku­tus­ta voit­ta­jak­si

Minne mennä: PaKa:n jää­kiek­ko­kau­si alkaa – kaikkea tätä ja paljon muuta on tar­jol­la Koil­lis­maan ta­pah­tu­mis­sa

Pääkirjoitus: Mihin suun­taan laiva lopulta kään­tyy?

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi + Lehti 4 kk vain 59 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Joko olet nähnyt tämän miehen Koil­lis­maan teillä? – 71-vuo­tias Paavo Mar­ti­kai­nen kävelee Nuor­ga­mis­ta Kot­kaan:  "Jos täällä rupeaa uhoa­maan, se on siinä"

Pitkällä kävelymatkallaan Paavo Martikainen on nähnyt ihmisten halun auttaa. Martikainen suosittelee nuoremmille sukupolville enemmän aikaa luonnossa ja vähemmän netissä.

Miltä kuulostaisi kevyt 1600 kilometrin kävelylenkki? Paavo Martikaiselle epätodelliselta kuulostava matka on mahdollisuus syventyä omiin mietteisiin. Nuorgamista 21. päivä kesäkuuta alkanut kävelymatka on saavuttanut nyt Koillismaan. Martikainen on taittanut matkaansa kohti Kotkaa nyt reilut 30 vuorokautta ja kävellyt keskimäärin 23 kilometriä päivässä. Käsissään hänellä on sauvat ja perässä kulkee vetovaunu.

Matkassa tärkeässä roolissa ovat avuliaat ihmiset, joita hän on nyt viimeisimmäksi kohdannut Koillismaalla. Keskiviikkona Liisan Koskituvalla Martikainen tiedusteli mahdollista yösijaa ja hänet ohjattiin Ajakkaan. Torstaina hän taas meni ystäviensä mökille Rukajärvelle. Viikonloppuna lähempänä Kuusamon kylää hän todennäköisesti yöpyy teltassaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.