Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Mainos: Koillissanomien joulutarjous: Koillissanomat Digi + Lehti 2 kk vain 35 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Ju­nio­rit pää­se­vät Kuu­sa­mos­sa har­joit­te­le­maan – jää­kie­kos­sa pelit jat­ku­mas­sa tam­mi­kuun lopulla

Pölkyn lentopallon liigaottelu 8. tammikuuta pelataan ilman yleisöä, mikäli se tuolloin pelataan. KEV perui hiihtosuunnistuskisat tammikuun alusta.

Kuusamo

Koronarajoitusten jatkuminen Pohjois-Pohjanmaalla pitkälle tammikuulle vaikuttaa luonnollisesti myös kuusamolaisten urheiluseurojen toimintaan. Kuusamossa Pölkyn lentopallon liigajoukkueen on määrä jatkaa harjoituksiaan joulun jälkeen. Ensimmäinen ottelu pitäisi pelata perjantaina 8. tammikuuta, jolloin ohjelmassa olisi joulukuulta siirtynyt LiigaPloki-kamppailu. Nykyiset rajoitukset ovat kuitenkin voimassa 18. tammikuuta saakka. Se tietää sitä, että ainakaan yleisön edessä ottelua ei tulla pelaamaan.

– Jos se silloin pelataan, niin se pelataan sitten ilman yleisöä, Pölkky Kuusamon joukkueenjohtaja ja Pallo-Karhut Lentopallon puheenjohtaja Tarmo Ronkainen kertoi perjantaina.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.