Juuri nyt: Posion käyt­töön ottama va­lio­kun­ta­mal­li li­sän­nyt avoi­muut­ta ja yh­teis­työ­tä – Kun­nan­joh­ta­ja: "Pää­tök­siin si­tou­du­taan po­ru­kal­la, tämä on de­mo­kra­tiaa par­haim­mil­laan"

Joko luit: Kun Antero Ve­te­läi­sen, 91, penkki va­ras­tet­tiin, ei mies jäänyt pyö­rit­te­le­mään peu­ka­loi­taan har­mis­tuk­sis­saan – hän teki tilalle kaksi uutta

Päätoimittajalta: Oma­pe­räi­syy­den ko­ros­ta­mi­nen on pienten kylien elin­eh­to – kyl­lä­hän sinäkin tiedät Puo­lan­gan pes­si­mis­min tai Sii­ka­lat­van sie­me­net?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Katso ketkä Kainuun rajalta saivat an­sio­mer­kin vuo­si­päi­vä­nä

Rajavartiolaitoksen 104. vuosipäivää vietetään tiistaina.

Sisäministeri on myöntänyt Rajavartiolaitoksen ansioristejä sekä -merkkejä ja Kainuun rajavartioston komentaja rajapuukkoja ja pronssisia ansiolevykkeitä sekä työntekijöille että Kainuun rajavartioston sidosryhmien edustajille.

Tasavallan presidentti on myöntänyt valtion virka-ansiomerkin tunnustuksena pitkäaikaisesta virkaurasta valtion palveluksessa vanhempi rajavartija (evp) Hannu Tynille.

Sisäministeri on myöntänyt Rajavartiolaitoksen ansioristin tunnustukseksi ansiokkaasta toiminnasta Rajavartiolaitoksen hyväksi Kainuun prikaatin komentajalle,  prikaatikenraali Manu Tuomiselle ja Oulun poliisilaitoksen poliisipäällikölle Mika Heinilälle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.