Harri Lämsä on Koil­lis­maan Osuus­kau­pan uusi toi­mi­tus­joh­ta­ja – Uusi johtaja aloit­taa teh­tä­väs­sään maa­lis­kuus­sa

Lue tietopaketti: Mitä ää­nes­tä­jän olisi hyvä tietää alue­vaa­leis­ta? Ko­ko­sim­me ky­sy­myk­set ja vas­tauk­set

Osallistu lukijaäänestykseen: Valitse Koil­lis­sa­no­mien paras kansi vuo­del­ta 2021

Tilaajille

Kelien puo­les­ta parhaat kisat – Ruka Nordic on­nis­tui poik­keus­olois­sa­kin

Sää suosi etenkin perjantaina ja lauantaina. Koronavirustestien tekeminen oli iso operaatio. Testejä tehtiin noin tuhat.

Ruka
Koronatilanne oli huomioitu Rukan kisoissa joka puolella. Alpo Lämsä hörppäsi kahvit toimitsijoiden ravintolateltassa lauantaina.
Koronatilanne oli huomioitu Rukan kisoissa joka puolella. Alpo Lämsä hörppäsi kahvit toimitsijoiden ravintolateltassa lauantaina.
Kuva: Mikko Halvari

Järjestyksessään 19. pohjoismaisten hiihtolajien maailmancuptapahtuma Ruka Nordic onnistui poikkeusoloissa aika lailla suunnitelmien mukaan. Varsinkin perjantaina ja lauantaina olosuhteet Rukalla olivat oikeastaan parhaat mahdolliset talviurheiluun. 18:tta kertaa Rukan maailmancupissa talkoillut Alpo Lämsä totesikin perjantaina, että nyt taitaa olla parhaat kelit kisojen historiassa. Myös kisojen pääsihteeri Seppo Linjakumpu oli samoilla linjoilla.

– Perjantaina ja lauantaina oli paras mahdollinen keli talviurheiluun. Tänään on ollut vahän normaalimpaa Nordicia kelien osalta, Linjakumpu totesi sunnuntaina.