Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Kes­ki­viik­ko­ki­sai­li­jat ko­koon­tui­vat Pe­tä­jä­kan­kaal­la gol­faa­maan – pe­li­kau­si jatkuu säiden sal­lies­sa

Vaikka Kuusamo Golfin virallinen kilpailukausi päättyikin syyskuun mukana, jatkuu pelikausi vielä lokakuun puolella säiden salliessa. Perinteisesti on niin, että sade ei tosi-golfaria estä. Sen sijaan ukkosella sekä kuuraisella tai jäisellä kentällä ei kukaan saa pelata. Nuo kaksi viime mainittua ovatkin ne syyt, jotka lähiaikoina lopettavat pelikauden 2021 Petäjäkankaan kentällä.

Keskiviikkokisailut on perinne, joka alkoi jo Rukan vanhalla kentälle noin vuonna 2008. Ideana on alusta alkaen ollut, että innokkaat seniorit kokoontuvat keskiviikkona hieman ennen kymmentä (tai muuna sovittuna aikana) kentälle. Sitten sovitaan pelimuodosta ja jaetaan joukkueet periaatteella ”pelikavereita vaihdellaan”. Kisailuvaihe on lähtökohtaisesti 9-reikäinen, mutta useimmat jatkavat sen jälkeen vielä toiset yhdeksän reikää.

Perinteisiin kuuluu myös se, että kisailuihin ovat tervetulleita kaikki 50 vuotta täyttäneet ikään, sukupuoleen, seuraan tai pelitasoitukseen katsomatta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi