Tilaajille

Kios­ki­yrit­tä­jäl­le kertyy työ­päi­vän aikana as­kel­mit­ta­riin lähes 30000 askelta – Posion R-kios­kia pyö­rit­tä­vä Raija Nau­ma­nen on yrit­tä­jä suu­rel­la sy­dä­mel­lä

<span class="type--start">Kun </span>Naumanen aloitti kioskikauppiaana kesän alussa 2016, työllisyystilanne Posiolla oli vaikea. Se oli niin vaikea, että työllistyäkseen ei ollut juurikaan muuta vaihtoehtoa, kuin alkaa yrittäjäksi. Posiolainen Jouni Soudunsaari piipahtaa Posion R-kioskilla joka päivä kahdesti. Posion R-kioskin palkittua yrittäjää Raija Naumasta voidaan kutsua lähes työn raatajaksi. Kun hän aloitti työpäivänsä perjantaina 10. tammikuuta kello 07.00 ja päätti sen kello 21.00, askelmittariin oli kertynyt 28728 askelta. Asiakkaat kiittävät yrittäjää ystävällisestä palvelusta. Posion R-kioski palkittiin parhaista toimintatavoista. Konseptin ohjeiden mukaan mainokset ja tarjoukset vaihdetaan määräajoin. Yrittäjä Raija Naumasen työpäivään sisältyy kymmeniä tehtäviä, myös siivoamista. Posion R-kioski on saanut jo kolmesti  R-ketjulta toimintatonnin jaettavaksi pposiolaislle yhdistyksille.
Kun Naumanen aloitti kioskikauppiaana kesän alussa 2016, työllisyystilanne Posiolla oli vaikea. Se oli niin vaikea, että työllistyäkseen ei ollut juurikaan muuta vaihtoehtoa, kuin alkaa yrittäjäksi.
Kun Naumanen aloitti kioskikauppiaana kesän alussa 2016, työllisyystilanne Posiolla oli vaikea. Se oli niin vaikea, että työllistyäkseen ei ollut juurikaan muuta vaihtoehtoa, kuin alkaa yrittäjäksi.
Kuva: Mikko Halvari

Täällä on ilo asioida, aina saa hyvää ja ystävällistä palvelua, Posion R-kioskissa noin neljästi viikossa asioiva Katja Ruokamo toteaa piipahtessaan makeisostoksilla. Ruokamo käyttää muun muassa kioskin postipalvelua, hänen lapset nauttivat paikassa hodareita.

Palkittu yrittäjä suurella sydämellä, näin voidaan kuvata Raija Naumasta, joka kesän alussa 2016 aloitti Posion R-kioskiyrittäjänä. Työn puurtaja hän myös on.  Kun hän aloitti työpäivänsä perjantaina 10. tammikuuta kello 07.00 ja päätti sen kello 21.00, askelmittariin oli kertynyt 28728 askelta.