Tilaajille

Ki­ri­kes­kuk­seen avataan uusi ala carte -ra­vin­to­la Kisura – "Ta­voi­te olisi, että kaikki pää­raa­ka-ai­neet tu­li­si­vat Posion rajojen si­sä­puo­lel­ta"

Kisuran keittiömestari Marcus de Jong on tehnyt 40 vuoden uran maailmalla. Posiolla hän toivoo olevansa eläkkeelle saakka.
Kisuran keittiömestari Marcus de Jong on tehnyt 40 vuoden uran maailmalla. Posiolla hän toivoo olevansa eläkkeelle saakka.
Kuva: Janica Suominen

Posion hotelli Kirikeskukseen avataan perjantaina 6. elokuuta uusi ala carte -ravintola Kisura. Ravintola on "jotain Himmerkin ja Tapion väliltä", kertoo Himmerkin ja Kirikeskuksen kehitys- ja myyntipäällikkö ja johtamisen opiskelija Janica Suominen, jonka idea uusi ravintola oli.

– Kaikki on lähtenyt siitä, että Himmerkin ja Kirikeskuksen omistajien Reijo ja Helmi Lanton kanssa lähiruoka on ollut pitkään kunnia-asia, mitä halutaan kehittää, Suominen kertoo.