Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Koil­lis­sa­no­mat il­mes­tyy nyt per­jan­tai­sin – tänään lehteä ei il­mes­ty­nyt

Odotettu muutosviikko on täällä, kun Koillissanomien painetun ja näköislehden ilmestyminen siirtyy perjantaille. Tänään torstaina lehden ei siis olisi pitänytkään ilmestyä.

Tästä eteenpäin printtilehden ilmestymispäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai.

Printin muutoksista huolimatta Koillissanomissa tehdään verkkoa samalla intohimolla kuin tähänkin asti. Lukija voi jatkossakin avata joka aamu koillissanomat.fi -sivuston tai mobiilisovelluksen ja lukea ennen julkaisemattoman puheenaiheen Koillismaalta.

Uudistuksen taustalla on ennen kaikkea lukijoiden toive. Lehden haluttiin ilmestyvän tasaisesti viikon mittaan. Myös lehden tekijöiden mielestä rytmi on selkeämpi ja parempi.

Myös mainostajille uudet ilmestymispäivät antavat uusia mahdollisuuksia, kun lukijat voi tavoittaa maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina.

Postin muutokset jakelupäivissä mahdollistivat muutoksen, kun posti vaihtoi täyden jakelun päivänsä torstailta perjantaille.

Samalla laajasti ilmestymispaikkakunnilla sekä kaikille mökinomistajille Koillismaalla jaettavat suurjakelut siirtyvät torstailta keskiviikolle. Seuraava suurjakelu tulee jo ensi viikolla 6. huhtikuuta.

Tämän viikon keskiviikon lehdestä puuttuivat toimituksen virheen vuoksi torstain tv-ohjelmat. Ensi viikosta eteenpäin maanantaisin julkaistaan maanantain ja tiistain tv-sivut, keskiviikkona keskiviikon ja torstain tv-sivut ja perjantaina perjantain, lauantain ja sunnuntain tv-sivut.

Juttua on muokattu 31.3.2022 klo 9.05: Lisätty tieto tv-ohjelmista. Oikaisu klo 10.07. Mainostajia koskevassa kappaleessa puhuttiin yhä torstain ilmestymispäivässä.