Kokeilu: Tekoäly uutisoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

TOIMITTAJALTA: Len­to­pal­lo­ke­vään rat­kai­su­het­ket lä­hes­ty­vät – Pölkky Kuu­sa­mon vä­him­mäis­ta­voit­tee­na run­ko­sar­jas­sa pitää olla kol­man­nen sijan säi­lyt­tä­mi­nen

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Koko perheen ke­vät­ta­pah­tu­ma Kuu­sa­mos­sa lauan­tai­na – Mat­kai­lua­lan opis­ke­li­jat: "Val­lit­se­va aika on opet­ta­nut pit­kä­jän­tei­syyt­tä"

Kainuun ammattiopiston matkailualan toisen vuoden opiskelijat järjestävät Kevätrieha -tapahtuman lauantaina 29.5. klo 10–14 Kuusamon toimipisteen pihapiirissä, os. Apajatie 1.

Tapahtuma on maksuton ja soveltuu koko perheelle. Luvassa on muun muassa aarteen etsintää, onnenpyörä sekä monia muita aktiviteetteja. Paikan päällä on kahvila ja arpajaiset. Myynnissä on itsetehtyä keväistä boolia, jäätelöä ja maistuvia leivonnaisia. Suolaiseen nälkään löytyy makkaraa ja paistettuja muikkuja.

Tapahtuman järjestäminen liittyy matkailupalvelujen tuotteistamisen opintoihin. Tapahtuman ideointi aloitettiin valitsemalla projektipäällikkö ja sihteeri. Tapahtumaa suunniteltaessa pohdittiin, kenelle tapahtuma on suunnattu ja valittiin sopivat aktiviteetit, ajankohta ja paikka.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.