Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Koko perheen ke­vät­ta­pah­tu­ma Kuu­sa­mos­sa lauan­tai­na – Mat­kai­lu­alan opis­ke­li­jat: "Val­lit­se­va aika on opet­ta­nut pit­kä­jän­tei­syyt­tä"

Kainuun ammattiopiston matkailualan toisen vuoden opiskelijat järjestävät Kevätrieha -tapahtuman lauantaina 29.5. klo 10–14 Kuusamon toimipisteen pihapiirissä, os. Apajatie 1.

Tapahtuma on maksuton ja soveltuu koko perheelle. Luvassa on muun muassa aarteen etsintää, onnenpyörä sekä monia muita aktiviteetteja. Paikan päällä on kahvila ja arpajaiset. Myynnissä on itsetehtyä keväistä boolia, jäätelöä ja maistuvia leivonnaisia. Suolaiseen nälkään löytyy makkaraa ja paistettuja muikkuja.

Tapahtuman järjestäminen liittyy matkailupalvelujen tuotteistamisen opintoihin. Tapahtuman ideointi aloitettiin valitsemalla projektipäällikkö ja sihteeri. Tapahtumaa suunniteltaessa pohdittiin, kenelle tapahtuma on suunnattu ja valittiin sopivat aktiviteetit, ajankohta ja paikka.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi