Toimittajalta: Erään­lai­set Dahl­ma­nin partyt

Viikonvaihde-juttu: Oksanan ja Ihorin perhe päätyi Her­so­nis­ta Kuu­sa­moon, pa­ko­mat­ka kesti 8 päivää

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Korona pyyh­käi­si suun­ni­tel­mat uu­sik­si, mutta nuoret so­peu­tui­vat hyvin – lauan­tai­na jär­jes­tet­tä­vä Kuusamo Summit 2020 -il­mas­to­ta­pah­tu­ma tii­vis­tyy kolmeen tuntiin

Tulevana lauantaina Kuusamossa ja Pasilassa järjestetään kansainvälinen ilmastotapahtuma, Kuusamo Summit 2020. Nuorille hanke on opettanut uutta.

Tee virtuaaliseinän grafiikat, stream- ja chatbox-upotukset tapahtuman nettisivuille, holding-kuvat äänineen, hoida bäkkärisafkat, lähde Pasilaan vastaamaan virtuaalistudion vieraiden maskeerauksesta ja cateringista.

Haastatteluhetkellä aikaa virtuaaliseen Kuusamo Summit 2020 -tapahtumaan on neljä ja puoli päivää, mutta hankkeen projektikoordinaattorin Jonna Kalliomäen tehtävälistalla on vielä paljon tehtävää.

– Lauantaina kello 7.30 tulee tekniikka paikalle Pasilassa. 8.30 alamme käydä puhujien kanssa läpi missä seistä, mihin kameraan katsoa, mitä pukea päälleen. Koska kyse on virtuaalistudiosta, päällä ei saa olla mitään vihreää tai kimaltavaa. Ne hankaloittavat virtuaalielementtien tekemistä, Kalliomäki kertoo.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.