Juuri nyt: Ui­ma­nie­men­tien re­mon­tis­sa Po­siol­la pal­jas­tui iso öl­jy­va­hin­ko – ”Saas­tu­nut­ta maa-ai­nes­ta olemme pois­ta­neet ja ajaneet 20 kuor­ma-au­ton la­val­lis­ta pi­laan­tu­nei­den maa-ai­nes­ten kä­sit­te­ly­lai­tok­seen Kemiin”

Viikon kysymys: Onko vapetus eli säh­kö­tu­pa­koin­ti tuttu ilmiö? – Kerro ko­ke­muk­sis­ta­si viikon ky­sy­myk­seen

Toimittajalta: Mitä yh­teis­tä on Kuu­sa­mon Pal­lo-Kar­huil­la ja Man­ches­ter Ci­tyl­lä?

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi 4 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Kuu­sa­mo­lai­nen päätyi uuteen ym­pä­ris­töön – Milka Kos­ken­kor­va poimii palloja lat­tias­ta nyt Rans­kas­sa

Pölkky Kuusamoa ja Puijo Wolleyta kotimaan Mestaruusliigassa edustanut Pallo-Karhujen kasvatti koki keväällä, että nyt on aika etsiä jotakin uutta. Libero pelaa alkavalla kaudella Tremblay AC:n joukkueessa.

Milka Koskenkorva (vas.) ja Ella Autere poseerasivat kultamitaleiden ja mestaruuspokaalin kanssa Kuusamossa Pölkky Kuusamon ensimmäisen Suomen mestaruuden jälkeen keväällä 2022. Molemmat suuntasivat sittemmin Kuopioon ja olivat viime keväänä voittamassa Puijo Wolleyn seurahistorian ensimmäistä SM-mitalia, pronssia. Autere nähdään Puijo Wolleyn riveissä myös tulevalla liigakaudella, kun taas Koskenkorva lähti Ranskaan.
Milka Koskenkorva (vas.) ja Ella Autere poseerasivat kultamitaleiden ja mestaruuspokaalin kanssa Kuusamossa Pölkky Kuusamon ensimmäisen Suomen mestaruuden jälkeen keväällä 2022. Molemmat suuntasivat sittemmin Kuopioon ja olivat viime keväänä voittamassa Puijo Wolleyn seurahistorian ensimmäistä SM-mitalia, pronssia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.