Toimittajalta: Toi­mit­ta­jal­ta: In­huil­laan­kos nyt oikein ura­kal­la vai syö­dään­kös samalta lau­ta­sel­ta?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Kuu­sa­mon kau­pun­ki aikoo hakea va­li­tus­lu­paa Maa­nin­gan tuu­li­voi­ma­kaa­van ja si­vis­tys­toi­men­joh­ta­jan va­lin­nan kaa­ta­mi­ses­ta KHO:lta – hal­li­tuk­ses­sa maa­nan­tai­na

Toukokuun 24. päivä kokoontuva Kuusamon kaupunginhallitus käsittelee kahden valituksen tekemistä korkeimmalle hallinto-oikeudelle. Valitusten aiheina ovat sivistystoimenjohtajan valinnan kumoaminen sekä Maaningan tuulivoimaosayleiskaavan kumoaminen.

Päätösehdotus on, että kaupunginhallitus päättää valittaa korkeimmalle hallinto-oikeudelle sivistystoimenjohtajan valinnan kumoamisesta.

–Koska kaupunginhallitus katsoo menetelleensä asiassa lain edellyttämällä tavalla ja koska asiassa on kyse hyvin merkityksellisestä asiasta myös muiden myöhempien virkavaalien kannalta, asiassa pyritään saamaan ylemmän tuomioistuimen kannanotto jättämällä KHO:lle valituslupahakemus ja valitus, kaupunginjohtaja Jouko Manninen sanoo asian esittelytekstissä.

Lisäksi kaupunginhallituksen päätösehdotuksena on, että kaupunginhallitus valtuuttaa kaupunginjohtajan antamaan valituslupahakemuksen ja valituksen laatimista koskevan asianajotoimeksiannon sekä tekemään kaikki tarvittavat toimet valituslupahakemuksen ja valituksen jättämiseksi korkeimmalle hallinto-oikeudelle.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.