Viikonvaihde: Ko­rouo­man pio­nee­rin mat­kas­sa Rus­keal­la vir­ral­la

Menot: Nappaa tästä vinkit Koil­lis­maan me­noi­hin

Toimittajalta: Oman alan va­lit­se­mi­nen voi olla ta­sa­pai­not­te­lua in­to­hi­mon ja käy­tän­nön vä­lil­lä.

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Kuu­sa­mon kenttä aukeaa - Koil­lis­maan mat­kai­lu kiittää

Henkilöstö perehdytetään uusii käytäntöihin. Kentän avaaminen vaatii paljon kunnostustöitä. Maskit käyttöön sekä kentällä että koneessa. Henkilökunta näyttää esimerkkiä. Taksit ja bussit ovat valmiina lentoliikenteen alkamiseen.Lentoliikenne Kuusamon ja Helsingin välillä alkaa perjantaina. Elokuussa lennetään kolmena päivänä viikossa, keskiviikkona, perjantaina ja sunnuntaina. Syyskuusta lähtien lennetään päivittäin. Lennot ovat lentoyhtiö Norran operoimia ja heidän käyttämäänsä koneeseen mahtuu 70 matkustajaa. Norra on tanskalaisen Danish Air Transportin ja Finnairin yhteisyritys.

– Iloksemme reittilennot Kuusamon lentoasemalta jatkuvat jälleen tulevana perjantaina. Finavia on varautunut lentoliikenteen elpymiseen vähitellen. Huolehdimme siitä, että matkustaminen lentoasemiemme kautta on turvallista, kertoo Finavian viestintäkoordinaattori Liinu Lohi.

– Muistutamme matkustajia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä ja suosittelemme maskin käyttöä lentoasemillamme. Lisäksi lentoaseman henkilökunnalla, jotka työskentelevät asiakkaiden kanssa, on maskipakko.

Vielä keskiviikkona Kuusamon lentokentän terminaali näytti tällaiselta, mutta perjantaina näky on toivottavasti hieman erilaisempi.
Vielä keskiviikkona Kuusamon lentokentän terminaali näytti tällaiselta, mutta perjantaina näky on toivottavasti hieman erilaisempi.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi