Viikonvaihde: Ko­rouo­man pio­nee­rin mat­kas­sa Rus­keal­la vir­ral­la

Menot: Nappaa tästä vinkit Koil­lis­maan me­noi­hin

Toimittajalta: Oman alan va­lit­se­mi­nen voi olla ta­sa­pai­not­te­lua in­to­hi­mon ja käy­tän­nön vä­lil­lä.

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Lapset leik­ki­vät ja käyvät potalla samassa huo­nees­sa, sillä var­hais­kas­va­tus joutuu toi­mi­maan osin puut­teel­li­sis­sa ti­lois­sa Tai­val­kos­kel­la – uusi päi­vä­ko­ti olisi ter­ve­tul­lut: "Kun päät­tä­jät aset­tai­si­vat mil­joo­na­hank­keet jon­kin­lai­seen tär­keys­jär­jes­tyk­seen"

Arki väliaikaisiksi tarkoitetuissa ryhmäperhepäiväkoti Nassikan tiloissa on haastavaa, sanoo Nassikasta vastaava lastenhoitaja Jaana Kivelä.
Arki väliaikaisiksi tarkoitetuissa ryhmäperhepäiväkoti Nassikan tiloissa on haastavaa, sanoo Nassikasta vastaava lastenhoitaja Jaana Kivelä.
Kuva: Jussi Väätäinen

Taivalkoskella kaivataan tarkoituksenmukaisempia tiloja varhaiskasvatukseen. Lapsia on runsaasti, ja varhaiskasvatuksen käytössä on tilat, jotka on suunniteltu aivan muuta varten.

– Sellaisia lapsia, jotka osaavat käydä pöntöllä, käytetään käytävä-wc:ssä. Loppuja koetetaan potattaa tuossa huoneessa samalla, kun jotkut tekevät siinä jotakin muuta, toteaa Nassikasta vastaava lastenhoitaja Jaana Kivelä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi