Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Len­to­pal­lo­ker­ho läm­mit­ti sel­kä­sau­nan Kuu­sa­mon vie­rail­le – Pölkky Kuu­sa­mol­le kylmää kyytiä Hä­meen­lin­nas­sa

Viime lauantaina 3-0-kotivoitolla viime kevään finaalivastustajasta LP Kangasalasta kauden Mestaruusliigassa aloittanut hallitseva Suomen mestari Pölkky Kuusamo suuntasi perjantai-illaksi kauden ensimmäiseen vierasotteluunsa Hämeenlinnaan.

Kotijoukkue Lentopallokerho antoi ottelussa Kuusamon vieraille totaalisen selkäsaunan. Ottelu päättyi Lentopallokerhon voittoon numeroin 3-0 ( 25-11, 25-16, 25-11).

– Kentällä oli vain yksi joukkue ja se oli Hämeenlinna. Yksi joukkue pelasi lentopalloa ja toinen joukkue ei, Pölkky Kuusamon päävalmentaja Sotiris Gkotsis summasi ottelun kulun lehdistötilaisuudessa.

Kotijoukkue oli jokaisella pelin osa-alueella vieraita edellä. Erityisiä vaikeuksia Pölkyllä oli vastaanottopelaamisessa.

– Tiedettiin, että vastustaja pystyy kotisalissa syöttämään tosi hyvin. Sitä ei saatu kunnolla kuriin eikä päästy pelirytmiin mukaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi