Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Tintti oli tyy­ty­väi­nen, kun mes­ta­ruus­vii­ri ei vielä noussut Kuu­sa­mon lii­kun­ta­kes­kuk­sen kattoon – Pölkky Kuusamo nujersi LP Kan­gas­alan uuden kauden avauk­ses­sa

Kuusamo

Uutta lentopallokautta Kuusamossa ei aloitettu Pölkky Kuusamon mestaruusviirin nostolla liikuntakeskuksen kattoon. Tämä yksityiskohta ei haitannut LP Kangasalan kapteenia, kokenutta liberoa Tiiamari "Tintti" Sievästä.

– Ehkä se viirin nosto olisi tuonut takaumia viime keväästä.

Viime kevään finalistien kohtaaminen uuden Mestaruusliiga-kauden ensimmäisessä ottelussa päättyi kotijoukkueen voittoon 3-0 ( 25-21, 25-16, 25-21). Ottelu oli ohi noin puolessatoissa tunnissa.

– Oli henkisesti tärkeää aloittaa uusi kausi voitolla. Kumpikaan joukkueista ei ollut valmis pelaamaan sellaista lentopalloa, jota haluavat pelata. Me pelasimme parasta lentopalloa siihen nähden mihin tällä hetkellä pystymme, sanoi Pölkky Kuusamon päävalmentaja Sotiris Gkotsis.

Gkotsis näki joukkueensa onnistuneen syötöissä ja torjunnoissa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi