Joko luit: Kuu­sa­mon Vuoden mök­ki­läi­sen Pekka Er­vas­tin en­si­kos­ke­tus mökillä vie­tet­tyyn aikaan ta­pah­tui jo lap­suu­des­saan

Viikon kysymys: Hyö­dyn­sit­kö Black Friday tai Cyber Monday tar­jous­kam­pan­joi­ta?

Toimittajalta: "Mon­ta­ko pan­de­miaa lai­te­taan, kaksi, kolme vai neljä?"

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Lii­kun­ta­pal­ve­luil­le korkein ar­vo­sa­na yli 70-vuo­tiai­den an­ta­mas­sa pa­laut­tees­sa – lu­mi­töi­hin kai­vat­tiin apua: "Toi­vot­tiin pa­rem­paa teiden tal­vi­kun­nos­sa­pi­toa sekä apua pi­ha­liit­ty­mien au­kai­suun"

Kuusamon kaupunki kysyi yli 70-vuotiailtahyvinvoinnista.

Liikuntapalvelut sai parhaan arvosanan, kun kuusamolaiset yli 70-vuotiaat antoivat palautetta kaupungille. Tiukkana kakkosena tulivat ikäihmisten palvelut ja kolmantena kulttuuri- ja terveyspalvelut.

Liikuntapalveluiden arvosana oli asteikolla 1–5 peräti 4,2. Ikäihmisten palveluiden arvosana oli 4,1 ja kulttuuripuolen 4.

Kysely tehtiin maaliskuussa kaupungin infokirjeen yhteydessä. Se lähetettiin noin 3 000 yli 70-vuotiaalle kuusamolaiselle, joista 900 vastasi kyselyyn.

Kaupungin lähettämän tiedotteen mukaan saatuja vastauksia hyödynnetään hyvinvointiohjelmaa ja hyvän ikääntymisen suunnitelmaa laadittaessa.

Mihin sitten ikäihmiset haluaisivat lähiympäristönsä toimivuudessa muutoksia? Eniten toivottiin parempaa teiden talvikunnossapitoa ja muuhun kunnossapitoon sekä apua pihaliittymien aukaisuun ja lumitöihin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.