Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Li­min­ka­lai­nen Veli Saari osti kaksi vuotta sitten käy­te­tyn la­taus­hyb­ri­din: "Kaikki yl­lä­tyk­set ovat olleet po­si­tii­vi­sia" – hyb­ri­di- ja kaa­su­au­to­jen jäl­leen­myyn­ti­ar­vo mie­ti­tyt­tää

Käytetyt lataushybridit ja kaasuautot ovat käyttäjiensä mukaan teknisesti toimivia ja luotettavia laitteita siinä kuin polttomoottoriautotkin. Jälleenmyyntiarvo vuosien päästä voi sen sijaan olla arvoitus.

Liminkalainen Veli Saari on ollut tyytyväinen ladattavaan hybridiinsä, jonka hän osti käytettynä ja noin 160 000 kilometriä ajettuna.
Liminkalainen Veli Saari on ollut tyytyväinen ladattavaan hybridiinsä, jonka hän osti käytettynä ja noin 160 000 kilometriä ajettuna.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Moni autonvaihtoa miettivä aristelee ajatusta siitä, että pitäisi ostaa sähköisesti tai kaasulla liikkuva auto, kun sen tekniikasta ei ole kokemusta. Miten voisi lähteä potkiskelemaan renkaita, kun ei oikein tunne oudolla käyttövoimalla liikkuvan auton tekniikkaa?

Liminkalainen Veli Saari osti runsaat kaksi vuotta sitten käytettynä Opel Amperan, joka on ladattava hybridiauto.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi