Kokeilu: Tekoäly otsikoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Lu­mi­lau­tai­lun ja frees­kin maail­man­cup vauh­tiin Sveit­sis­tä – Ru­ka­jär­vi avaus­ki­san kah­dek­sas

Myös Kalle Järvilehto ylsi Churin big air -kisoissa loppukilpailuun. Suksilaskijoiden puolella Anni Kärävä sijoittui yhdeksänneksi.

Enni Rukajärvi sijoittui kahdeksanneksi lauantaina Sveitsin Churissa kisatussa lumilautailun big airin maailmancup-kauden avauskisassa. Rukajärven kisapäivä alkoi karsinnoilla, jossa kuusamolainen sekä ensimmäistä kertaa maailmancupin kisaan osallistunut Telma Särkipaju kaatuivat ensimmäiset hyppynsä. Karsinnan toisella kierroksella molemmat suomalaiset onnistuivat: ensin Rukajärvi veti caballerial 720 nosegrabin ja sai riittävät pisteet finaaliin, ja sitten Särkipaju teki hienon backside 720:n. Särkipajun pisteet eivät kuitenkaan riittäneet jatkoon. Särkipaju oli kisan lopputuloksissa 13:s.

Finaalissa Rukajärvi yritti kahdella ensimmäisellä kierroksella caballerial 1080:tä, mutta ei saanut sitä pystyyn. Kolmannella hän onnistui backside 720:ssä, mutta kun kahden tempun pisteet laskettiin yhteen eivät pisteet korkealle riittäneet.

– Pitkä päivä ja all in. Tällä hetkellä takki aika tyhjä. Karsinnat oli jo aika haastavat: telinehyppyri on aina telinehyppyri.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.