Lentopallo: Naisten lii­ga­kau­si alkaa – Joko Pölkky Kuusamo nos­te­lee kannua?

Viikon kysymys: Milloin pysyvä lumi sataa Koil­lis­maal­le?

Mainos: Tilaa tästä jat­ku­van ti­laa­jan etuna ys­tä­väl­le Koil­lis­sa­no­mat Digi alle puoleen hin­taan: 3 kk 14,90 €. Saat lahjan myös it­sel­le­si!

Kolumni
Tilaajille

Luul­ta­vas­ti Eino on oi­keas­sa, vaikka en omaa­kaan ko­ke­mus­ta avio­lii­tos­ta tai vii­den­kym­pin hiih­dos­ta – hiki on kui­ten­kin joskus tullut

Koillismaan seurojen hiihtäjät olivat viikonvaihteessa hyvin esillä SM-hiihdoissa Ristijärvellä. Niin Kuusamon Erä-Veikkojen, Taivalkosken Metsä-Veikkojen kuin myös Posion Pyrinnön urheilijat toivat positiivisella tavalla esiin aluetta ja edustamiaan seuroja.

Kisojen ensimmäisenä päivänä Kuusamon Erä-Veikkojen oma kasvatti Juha Nurmi pisteli 15 kilometrin perinteisellä hyvää vauhtia. Nurmen 21:s sija on osoitus siitä, että ladulla ollaan menossa oikeaan suuntaan. Toki ero ihan sinne terävimpään kärkeen eli tässä tapauksessa Iivo Niskaseen on vielä iso. Perjantaina hävisi tasatyöntöä lykkineelle Niskaselle noin kolme minuuttia ja 20 sekuntia. Niskanen onkin suomalaisessa mieshiihdossa tällä hetkellä täysin omassa kastissaan. Ristijärven kisojen perusteella on kuitenkin täysin realistista odottaa, että Juha Nurmen nimi tulee näkymään lähivuosina SM-hiihtojen perinteisen kisojen tuloslistalla vähintään 10 parhaan joukossa.