Joko luit: Kuu­sa­mon Vuoden mök­ki­läi­sen Pekka Er­vas­tin en­si­kos­ke­tus mökillä vie­tet­tyyn aikaan ta­pah­tui jo lap­suu­des­saan

Viikon kysymys: Hyö­dyn­sit­kö Black Friday tai Cyber Monday tar­jous­kam­pan­joi­ta?

Toimittajalta: "Mon­ta­ko pan­de­miaa lai­te­taan, kaksi, kolme vai neljä?"

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Mä­ki­hy­pyn ja yh­dis­te­tyn nuorten maa­jouk­kueet nimetty – Tai­val­kos­ken Kuohun kak­sik­ko nousee yh­dis­te­tyn jouk­kuee­seen

Kuusamon Erä-Veikkojen Vilho Palosaari jatkaa nuorten mäkimaajoukkueessa.

Mäkihypyn ja yhdistetyn nuorten maajoukkueet kaudelle 2022-23 on julkistettu. Kuusamon Erä-Veikkojen Vilho Palosaari nimettiin mäkijoukkueeseen. Yhdistetyn joukkueessa ovat mukana Taivalkosken Kuohun Eemeli Kurttila ja Peter Räisänen.

Mäkihypyssä ja yhdistetyssä molemmissa nuorten maajoukkueeseen nimettiin kaikkiaan seitsemän urheilijaa. Palosaaren lisäksi mäkijoukkueeseen kuuluvat Timi Heiskanen, Tuomas Kinnunen, Tomas Kuisma, Tuomas Meis,  Paavo Romppainen ja Kasperi Valto.

Mäkihyppyjoukkueen valmentajana toimii Lauri Hakola. Ryhmän urheilijoiden päivittäisharjoittelua keskitetään Kuopioon ja Lahteen, kerrotaan Hiihtoliiton tiedotteessa.

Yhdistetyn nuorten maajoukkueessa urheilevat Kurttilan ja Räisäsen lisäksi Herman Happonen, Valtteri Holopainen, Eeli Keränen,  Eelis Meriläinen, ja Arsi Tietäväinen. Joukkueenvastuuvalmentajana toimii Kai Kovaljeff.

Nuorten maajoukkue tulee harjoittelemaan A-maajoukkueen tapaan paljon Kuopiossa ja ryhmillä tulee olemaan yhteisiä leirejä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, kerrotaan tiedotteessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.