Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Matti Pat­ro­nen, mil­lais­ta huu­mo­ria et us­kal­tai­si heittää Kuu­sa­mos­sa?

Kymmeneen nopeaan kysymykseen vastannut koomikko esittelee jutussa myös sloganin, jolla Kuusamo saataisi uuteen nousuun.

Kymmenen nopeaa
1. Matti Patronen, kiertueesi nimi on ”Kelpo versio itsestäni”. Millainen on epäkelpo versio itsestäsi ja millaisissa tilanteissa se tulee esiin?

– Tässä tapauksessa epäkelpo versio on semmoinen täydellisyyden tavoittelija. Minulla se tulee esiin arjessa joka paikassa: stressaan turhaan asioista, mistä ei oikeasti tarvitsisi stressata.

2. Oululaiset stand-up -koomikot ovat harvoin tunnettuja siisteistä suistaan: Iikka Kivi on ”törkymöykky”, kuten hän itseään nimittää, Zaani härskeilee lavalla minkä ehtii ja Tommi Ylimäinen on pyhittänyt settinsä Kemille naljailulle. Oletko sinä siis porukan mukava mies?

– Ehottomasti. Jokaisella on oma tyylinsä, ja minulla se on tuollainen hullutteleva koomikko, absurdin, perinteisemmän hassun komiikan ystävä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi