Lukijalta
Mielipide
Tilaajille

Meille soitettiin: Lukijat äänestivät Ruka Stadiumia vastaan ja Joukamo Kortesalmi vaatii Stadium-työryhmän välitöntä lakkautamista lukijaäänestyksen perusteella

Meille soitettiin

OSALLISTU NETIN KAUTTA

lukijat.koillissanomat.fi/laheta

SÄHKÖPOSTILLA

toimitus@koillissanomat.fiSOITA 08 8600 620

Koillissanomien tilaajien äänestyksen Rukan Stadiumista voittivat ne, jotka olivat sitä mieltä, ettei kaupunki panisi rahojaan sitä kohti. Eilen illalla oli 56% oli vastaan ja 48% oli sitä mieltä, että kaupungin olisi mentävä projektiin mukaan. Koillissanomien lukijat ovat nyt puhuneet. Asia on sillä selvä. Sijoittavat voivat ottaa halutessaan riskin, kaupunki ei. T. Mies Kuusamosta.

Kyllä, eläkeläiset nyt pois töistä. Me nuoret tarvitsemme töitä ja toimeentuloa.

Aika ja paikka todella huonot jakaa maskeja köyhille. Kuka just 9-11 paikalla? Talo auki klo 16 asti, niin miksei niitä jaeta koko päivän ajan? Siirtäkää jako kirjastoon, joka auki pidempään ja palvelu toimisi.

Hyvää huomenta Koikkarin lukupiiri! Nytpä Hesari innosti presidentilliseen nimihassutteluun, ihanpa kisailuun. Kuka tuntee Lennu-nimisen kaverin, entäpä useamman? Millainen hän oli: pikku tytöntyllerö vaiko iso pojanvekkuli? Vaiko lemmikkieläin? Minä sankkaan 40-lukulaiseen ikäkauteen kuuluva 1960-luvulla Koillissanomissa työskenneltyäni enpä muista törmänneeni nimimerkkikaimaani. Oliko Koillismaalla muita Lennuja? Jos, niin voitaisiinko ryhtyä juttupiiriläisiksi, sanasepoiksi! -”Lennu täällä” taas

Kaupunginvaltuutettu Joukamo Kortesalmi (ps.) vaatii kunnallisen Stadium-työryhmän välitöntä lakkauttamista Koillissanomien toteuttaman lukijakyselyn tulosten johdosta. Tämän kunnallisen kansanäänestyksen lopputulema oli selkeän yksiselitteisesti eliitti-Stadium-veivausta vastustava. Kansa ja kuntalaiset ovat nyt sanoneet painavan sanansa, joten tämän vahvan enemmistön mielipidettä on Kuusamon kaupungin kuunneltava, huomautti Kortesalmi.