Lukijalta
Mielipide

Meille soi­tet­tiin: Röyh­keän lu­mi­lin­ko­var­kaan auto on nähty, palauta linko hyvän sään aikana

Meille soitettiin

OSALLISTU NETIN KAUTTA

lukijat.koillissanomat.fi/laheta

SÄHKÖPOSTILLA toimitus@koillissanomat.fiSOITA 08 8600 620

Sinä röyhkeä joka varastit lumilingostamme pyöritysakselin Jokijärventien läheisyydestä jokin aika sitten, palauta se omistajalle ”hyvän sään aikana”, sitä kohta tarvitaan. Ajattelit: tuosta saan sen halvalla itselle. Auto on nähty.

No nyt on laskemiset alkanut Rukalla ja virukset leviää. Triplaantuu tartunnat kun mennään kuukausi eteenpäin luulisin. Lentispelejä kun seurasi etelämpänä niin ei tainnut monella olla katsomoissa kasvomaskia käytössä. Tai sit oli taskussa kuin ”Rumpilla”. Mites siinä sit kävikään.

Tapasimme koirapuistossa, saman pentueen kolmen pennun kanssa. Keräsin ensi töikseni useita, isoja kakkakasoja ympäri puistoa, jotkut niistä jo homeisia. Eikö jätöksien siivoaminen koskekaan kaikkia koiranomistajia? Pahimmillaan koirat voivat saada kakoista bakteereja elimistöönsä ja puiston siisteys on ensiarvoisen tärkeää kaikkien käyttäjien viihtyvyyden kannalta.

Miksi Kuusamossa ei liputettu Miina Sillanpään päivänä 1.10. Valtioneuvosto suositteli. Ainaskin kaupungintalolla olis pitäny olla lippu.

Katuremonttia esitellyt suunnittelun edustaja, Kuotesaho, vuonna 2018 kertoi, että suunnitelma pohjautuu 2014 päätettyyn kaupungin, yrittäjien ja kauppakamarin toiveisiin. Nyt tulos on nähtävissä. Keskusta kuihtuu kuten saman niminen puoluekin. Aina päätöstä tehtäessä pitäisi katsoa vähintään 5v eteenpäin. Nyt vastuunkantajat esiin ennen vaaleja. Samoin kaupungin puolelta asiaa hoitaneet virkamiehet. Pettynyt kiinteistöveronmaksaja.