Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Mes­ta­rei­ta ja ruskaa golf­ken­täl­lä – Ruska Scramb­len osal­lis­tu­jis­ta yli puolet tuli Kuu­sa­mon ul­ko­puo­lel­ta

Viime viikon keskiviikkona päättyi junnujen kesäkauden ohjelma komeasti mestaruuskilpailuihin. Vuoden 2021 mestariksi selvisi viimevuotiseen tapaan Luka Karjalainen ennen Lenni Karjalaista ja Peetu Palosaarta. Seuraavilla sijoilla olivat Eevert Huotari sekä Ella Hiltula ja Elias Hiltula.

Miesten reikäpelimestaruudet ratkaistiin tänä vuonna kahdessa sarjassa, miesten yleisessä ja 70-vuotiaiden sarjassa. Voittajiksi pelasivat Aki Karjalainen ja Jouko Virranniemi.

Myös koko kesän kestäneet viikkokilpailut saatiin päätökseen ja tulokset ovat selvillä. Lopputuloksissa otettiin huomioon pelaajan viidestä parhaasta viikkosijoituksesta saadut rankingpisteet ja kuukausisijoituksista saadut lisäpisteet. Tiukan kilpailun voittajaksi selvisi Pekka Ylisoivio, joka voitti Jukka Tarjanteen yhdellä pisteellä. Kolmanneksi tuli Raimo Määttä ennen Elmi Hakalaa.

Lauantaina 11. päivänä pelattiin eräs kauden kohokohdista eli Ruska Scramble.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi