Juuri nyt: Posion taa­ja­man va­lais­tus uu­si­taan - kun­ta­lai­sil­la mah­dol­li­suus lausua mie­li­pi­teen­sä suun­ni­tel­miin

Joko luit: Isoja kaloja nousi ver­kos­ta Kuu­sa­mos­sa - lue tästä uusin ka­la­ki­sa­jut­tu

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Met­sä­hal­li­tuk­sel­la kes­kei­nen rooli mat­kal­la kohti hii­li­neut­raa­lia Suomea – Uuden il­mas­to-oh­jel­man ta­voit­tee­na on hii­li­nie­lu­jen ja -va­ras­to­jen vah­vis­ta­mi­nen sekä tuu­li­voi­man tuo­tan­to­ka­pa­si­tee­tin mo­nin­ker­tais­ta­mi­nen valtion alueil­la

Metsähallituksen uuden ilmasto-ohjelman tavoitteena on hiilinielujen ja -varastojen vahvistaminen sekä tuulivoiman tuotantokapasiteetin moninkertaistaminen valtion alueilla.

– Metsähallituksella on vastuullinen ja merkittävä rooli matkalla kohti hiilineutraalia Suomea, Metsähallituksen pääjohtaja Juha S. Niemelä sanoo tiedotteessaan.

– Juuri valmistuneisiin tuoreisiin omistajapoliittisiin linjauksiin ja uudistuvaan Metsähallituksen strategiaan perustuvan ilmasto-ohjelman avulla ilmastotoimistamme muodostuu kokonaisuus, joka vastaa sekä ilmastonmuutoksen hillinnän että siihen sopeutumisen haasteisiin, Niemelä jatkaa.

Metsähallituksen ilmasto-ohjelmaa on rakennettu jo parin vuoden ajan ja siihen on osallistunut laaja joukko eri alojen asiantuntijoita ja kumppaneita.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.