Otimme selvää: Kuu­sa­mon seu­ra­kun­ta­vaa­lien eh­do­kas­lis­tat jul­kais­taan maa­nan­tai­na, mutta ju­ri­dis­ta syytä pant­taa­mi­sel­le ei ole ollut

Toimittajalta: Sur­ma­no­ron nimen tarina on synkkä, kuten voit arvata

Luitko jo: Anu Pentik päästi toi­mit­ta­jan seu­raa­maan ta­val­lis­ta työ­päi­vään­sä, joka alkaa aina klo 5

Mainos: Lataa Koil­lis­sa­no­mat-so­vel­lus ja lue uu­tis­vir­taa pu­he­li­mes­sa tai tab­le­tis­sa - ohjeet tästä

Mainos: Paikallista tietoa ja ymmärrystä – tutustu Koillissanomiin 1 kk 1 €

Tilaajille

Miksi hoitaja sai­ras­taa eniten? Trendi on val­ta­kun­nal­li­nen, mutta Kuu­sa­mos­sa on omatkin syynsä: tun­nol­li­suus ja muu­tok­set, uskovat pää­luot­ta­mus­mie­het

Hoitoalan suuret sairauspoissaolomäärät ovat valtakunnallinen ilmiö. Kuusamossa kunta-alan työntekijöiden sairauspoissaolot ovat olleet kasvussa parin viime vuoden ajan.

– Kova remonttibuumi voi olla yksi tekijä,Tehyn Kuusamon osaston pääluottamusmies Arja Säkkinen aprikoi syitä sairaslomien lisääntyneeseen määrään.
– Kova remonttibuumi voi olla yksi tekijä,Tehyn Kuusamon osaston pääluottamusmies Arja Säkkinen aprikoi syitä sairaslomien lisääntyneeseen määrään.
Kuva: Mikko Halvari

Hoitotyössä oleva ihminen on tunnollinen työntekijä, joka venyttää itsensä äärimmilleen ennen kuin miettii omaa jaksamistaan. Tämä on Kuusamon Tehyn ja SuPerin paikallisosastojen pääluottamusmiesten mielestä yksi suuri tekijä siinä, miksi hoitoalan työntekijät ovat eniten kuntatyöntekijöistä sairauslomalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.