Joko luit: Pölkyn toi­mi­tus­joh­ta­jak­si Jari Suo­mi­nen – vä­li­ai­kai­nen toi­mi­tus­joh­ta­ja Josef Dringel palaa hal­li­tuk­sen jä­se­nek­si

Viikon kysymys: Onko vapetus eli säh­kö­tu­pa­koin­ti tuttu ilmiö? – Kerro ko­ke­muk­sis­ta­si viikon ky­sy­myk­seen

Toimittajalta: Mitä yh­teis­tä on Kuu­sa­mon Pal­lo-Kar­huil­la ja Man­ches­ter Ci­tyl­lä?

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi 4 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Mil­lai­nen mer­ki­tys Koil­lis­sa­no­mil­la on si­nul­le? Onko jokin uu­ti­nen, juttu tai vaik­ka­pa toi­mit­ta­ja jäänyt eri­tyi­sen hyvin mie­lee­si? Koil­lis­sa­no­mien en­sim­mäi­sen näy­te­nu­me­ron jul­kai­se­mi­ses­ta tulee pian ku­lu­neek­si 70 vuotta, ke­rääm­me juh­la­leh­teen lu­ki­joi­den muis­te­lui­ta vuosien var­rel­ta.

14. elokuuta 1989 seurattiin matkailukesän etenemistä, kerrottiin Takkusalmen kalasataman rakentamisesta ja pahoinpitelystä.
14. elokuuta 1989 seurattiin matkailukesän etenemistä, kerrottiin Takkusalmen kalasataman rakentamisesta ja pahoinpitelystä.

Koillissanomien ensimmäisen näytenumeron julkaisemisesta tulee 18. elokuuta kuluneeksi 70 vuotta.

Vuosikymmenten koillismaalaisen uutisoinnin kunniaksi Koillissanomat julkaisee juhlalehden maanantaina 17. elokuuta. Juhlalehteen ja verkkoomme kerätään myös lukijoiden muisteluita vuosien varrelta.

Millainen merkitys omalla paikallislehdellä, Koillissanomilla on ollut sinun elämässäsi? Kuinka pitkään teille on tilattu lehteä?

Onko vuosien varrelta jäänyt mieleesi joku tietty uutistapahtuma, juttu tai toimittaja? Oletko leikannut talteen kaikki tulospörssit, joissa on omia kisatuloksiasi? Tai onko sinua jäänyt vaivaamaan joku asia, johon haluaisit nyt saada selvyyden?

Lähetä muistosi tai kysymyksesi Whatsappilla numeroon 0405753773 tai sähköpostilla jenny.halvari@koillissanomat.fi

Olisi hienoa saada myös kuvia, jos teillä on säilytetty vanhoja lehtiä tai lehtileikkeitä, tai lähetä vaikkapa video leikekirjastasi, jota selailet ja kerrot tapahtumista!

Koillissanomat perusti kirjailija Reino Rinne. Lehti on ilmestynyt vuosien varrella useassa eri koossa ja eri kertoja viikossa.

Tämän vuoden tammikuussa Koillissanomien uutisvirta alkoi ilmestyä seitsemänä päivänä viikossa verkossa ja paperilehden ilmestymispäiviä on ollut kolme.

Lokakuusta 2018 Koillissanomat on ollut osa Kaleva Mediaa.