Juuri nyt: Ui­ma­nie­men­tien re­mon­tis­sa Po­siol­la pal­jas­tui iso öl­jy­va­hin­ko – ”Saas­tu­nut­ta maa-ai­nes­ta olemme pois­ta­neet ja ajaneet 20 kuor­ma-au­ton la­val­lis­ta pi­laan­tu­nei­den maa-ai­nes­ten kä­sit­te­ly­lai­tok­seen Kemiin”

Viikon kysymys: Onko vapetus eli säh­kö­tu­pa­koin­ti tuttu ilmiö? – Kerro ko­ke­muk­sis­ta­si viikon ky­sy­myk­seen

Toimittajalta: Mitä yh­teis­tä on Kuu­sa­mon Pal­lo-Kar­huil­la ja Man­ches­ter Ci­tyl­lä?

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi 4 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Mil­lais­ta olisi nor­maa­li vii­kon­lop­pue­lä­mä, mietti Jesse Kai­ku­ran­ta – tähän ky­sy­myk­seen artisti aikoo etsiä vas­taus­ta pitkän keik­ka­tau­kon­sa aikana: Kuu­sa­mos­sa hän esiin­tyy per­jan­tai­na ennen taukoa

Jesse Kaikurannan mielessä risteilee monenlaisia ajatuksia ennen pidempää keikkataukoa. Hän tekee syyskuun mittaisen minikiertueen ennen kuin jättää artistiminänsä hetkeksi taka-alalle.

Jesse Kaikurannan mielessä risteilee monenlaisia ajatuksia ennen pidempää keikkataukoa. Hän tekee syyskuun mittaisen minikiertueen ennen kuin jättää artistiminänsä hetkeksi taka-alalle. Tauon syynä ei ole kyllästyminen musiikintekemiseen tai artistijuuden kyseenalaistaminen, vaan ennemminkin tarve ottaa hajurakoa keikkailuun ja nykyiseen materiaaliin.

– Olen tehnyt nyt pitkään, 2018 vuodesta lähtien niin, että en ole juurikaan pitänyt taukoja, en edes silloin kun oli korona.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.