Joko luit: Näin it­se­näi­syys­päi­vää juh­li­taan Koil­lis­maal­la

Viikon kysymys: Seu­ra­sit­ko Rukan maail­man­cu­pien kil­pai­lu­ja?

Kuvaajalta: Ruka Nor­di­cis­sa iski tunne, että olen vapaan tyylin kil­pai­lus­sa pe­rin­tei­sen suk­sel­la

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Mitä tehdä, kun mieli menee rikki? Lue tästä po­sio­lai­sen Minja Sink­ko­sen tarina mie­len­ter­veys­on­gel­mien kanssa kamp­pai­le­mi­ses­ta: "Kuka tahansa voisi sai­ras­tua"

Posiolainen Minja Sinkkonen haluaa jakaa sosiaalisessa mediassa avoimesti kokemuksiaan erilaisista mielenterveysongelmista. Hän painottaa paranemisessa vertaistuen tärkeyttä. Vastaanotto on ollut Instagramissa pääosin positiivista.

Tuntuu kuin katselisi elämää harmaan usvan takaa ja elämässä ei olisi ollenkaan värejä. Olo on tuskainen ja on vaikea hengittää. Välillä ei pääsee sängystä ylös.

Näin kuvailee masennusta posiolainen 27-vuotias Minja Sinkkonen, joka kertoo avoimesti mielenterveyden haasteistaan Instagram-tilillään. Sinkkonen kärsii masennuksesta, ja lisäksi hänellä epäillään kaksisuuntaista mielialahäiriötä ja persoonallisuushäiriötä.

Minja Sinkkonen kertoo, että sosiaalisessa mediassa tuleva palaute on pääosin positiivista. – Sitten on se pari prosenttia ihmisistä, jotka tulevat kommentteihin kyselemään, että miksi jaan niin negatiivista sisältöä, Sinkkonen sanoo.
Minja Sinkkonen kertoo, että sosiaalisessa mediassa tuleva palaute on pääosin positiivista.
:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa