Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Koil­lis­sa­no­mat tästä!

Tilaajille

Muik­ku­laa­tik­ko: So­pi­si­ko olym­pia­ki­so­jen la­ji­va­li­koi­maan su­si­pa­risp­rint­ti?

Muikkulaatikko

Muikkulaatikko

Muikku ehdottaa olympiakisojen lajivalikoimaan susiparisprinttiä. Nyt vaan Sosson Susista tai KEV:n SusiTiimistä kasaamaan joukkueita.

Kuusamossa piispantarkastusta viime viikonvaihteessa suorittanut Jukka Keskitalo mainitsi Rukan koululla yhdeksi harrastuksekseen hiihdon. Kuusamossa piispa ei ehtinyt hiihtokilometrejään lisätä, sillä tarkastusviikonlopun ohjelmasta oli tehty melko tiivis. Muikku epäilee todelliseksi syyksi hiihtämättömyydelle sitä, että piispalla oli Kuusamossa mukanaan vain yksi sauva.

Muikun sähköpostilaatikkoon kolahti viesti rajan takaa: Karjalan Sanomat - lehti jaetaan vasta kahden viikon kuluttua johtuen Venäjän juhlapäivästä. Muikku jäi viime aikojen tapahtumien perusteella miettimään, että mitäköhän aihetta juhlaan mahtaa Venäjällä nyt olla. Jääkiekossakin hävisivät.

Mauri Pekkarinen kävi Posiolla ja ihmetteli kylmyyttä. Muikku puolestaan ihmettelee, että miten kahden takin kanssa onnistuu takinkääntö. Ehkäpä Mauri kääntää ilmojen lämmitessä päällimmäisen takin alimmaiseksi ja toisin päin.

Kunta tarjosi Maurille lämmintä kättä, fundeerattavaa ja kampanisukaffet. Muikku jäi miettimään, oliko känttyä varattu enemmän kuin yksi Pekkarista päälle.

Tämän Muikkulaatikon teksti on valmistunut 23.2.2022. Venäjä aloitti laajamittaisen hyökkäyksen Ukrainaan 24.2.2022.