Kokeilu: Tekoäly uutisoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

TOIMITTAJALTA: Len­to­pal­lo­ke­vään rat­kai­su­het­ket lä­hes­ty­vät – Pölkky Kuu­sa­mon vä­him­mäis­ta­voit­tee­na run­ko­sar­jas­sa pitää olla kol­man­nen sijan säi­lyt­tä­mi­nen

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Nastat ul­ko­ken­kiin ikä­ih­mi­sil­le mak­sut­ta – nas­ta­kam­pan­ja käyn­nis­tyy Van­hus­ten­vii­kol­la

Kuusamon kaupunki nastoittaa 70 vuotta täyttäneille kuusamolaisille maksutta yhdet ulkoilukengät. Nastakampanja käynnistyy tulevalla Vanhustenviikolla.

– Toivomme, että kenkiä tuotaisiin messuille tai Seniorineuvolaan. Toivomme myös, että kenkien tuomiselle seniorineuvolaan varataan aika ensin ma, ti ja to klo 8-9 puh. 040 860 8040, tiedotteessa esitetään.

Porkkapirtiltä kengät toimitetaan teollisuusalueella toimivalle Muuntamolle. Nastoja voidaan laittaa uusiin tai hyväkuntoisiin käytettyihin ja tukevapohjaisiin kenkiin. Kengän pohjan on oltava vähintään 8 mm paksuinen siitä kohdalta, johon nasta asennetaan.

Nastoja ei voi laittaa kumikenkiin, vinkkeleihin, tennareihin, Reinoihin/Ainoihin, eikä muihin ohutpohjaisiin kenkiin. Nastoitettavia kenkiä valitessa on syytä huomioida, että nastoitetuilla kengillä ei voi kävellä julkisissa sisätiloissa.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.