Talvikausi käyntiin: Seu­raam­me Rukan ava­jai­sia päi­vit­ty­väs­sä ku­va­gal­le­rias­sa

Toimittajalta: Jour­na­lis­mis­sa jut­tu­jen si­säl­töä ei keksitä hatusta heit­tä­mäl­lä

Menovinkit: Ko­ko­sim­me ta­pah­tu­mat, keikat ja näyt­te­lyt yhteen juttuun

Mainos: Paikallista tietoa ja ymmärrystä – tutustu Koillissanomiin 1 kk 1 €

Nyt on mah­dol­li­suus vai­kut­taa hy­vin­voin­ti­alueen pal­ve­lui­hin – kom­men­toi jär­jes­tä­mis­suun­ni­tel­maa syys­kuun loppuun men­nes­sä

Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämissuunnitelma on laadittu.

Alueen asukkaat, sote-palveluiden ja pelastustoimen henkilöstö sekä eri sidosryhmät voivat tutustua luonnokseen ja antaa siitä palautetta 30. syyskuuta asti.

Suunnitelma sekä palautelaatikko löytyy hyvinvointialueen verkkosivuilta. Siitä on mahdollista myös antaa virallinen lausunto.

Suunnitelmaa tullaan työstämään saatujen kommenttien ja lausuntojen perusteella ja tavoitteena on, että aluevaltuusto päättää suunnitelmasta lokakuun aikana.

– Toivottavasti mahdollisimman moni asukas ja yhteistyökumppani antaa näkemyksensä suunnitelmasta jatkoa varten, sanoo hyvinvointialueen strategia- ja talousjohtaja Anu Vuorinen.

Lue lisää: Yh­tei­söl­lis­tä asu­mis­ta luvassa Oulussa lisää ja lai­tos­paik­ko­ja aiempaa vä­hem­män: Hy­vin­voin­ti­alueen so­te-jär­jes­tä­mis­suun­ni­tel­man luonnos julki, katso tiedot tästä

Lue lisää: Kuu­sa­mon ja Tai­val­kos­ken rajut leik­kauk­set so­te­luon­nok­ses­sa saavat vas­ta­lau­sei­den muurin nou­se­maan: "Jäl­leen kerran ollaan lait­ta­mas­sa osastoa kiinni"