Lentopallo: Hel­sin­ki ei pysynyt Kuu­sa­mon kyy­dis­sä

Nyt voit lä­het­tää lukijan kuvia ja vies­te­jä Meille soi­tet­tiin -pals­tal­le hel­pom­min ver­kos­sa ja What­sap­pil­la

Koillissanomat on ottanut käyttöön Whatsappin. Numero on 0400 916 366.
Koillissanomat on ottanut käyttöön Whatsappin. Numero on 0400 916 366.
Kuva: Jenny Halvari

Lukijamateriaalin lähettäminen Koillissanomiin on uudistunut.

Voit lähettää nyt parhaat lukijan kuvasi sekä viestit Meille soitettiin -palstalle helposti verkossa koillissanomat.fi/laheta -sivuston kautta. Lisäksi olemme ottaneet käyttöön Whatsapp-sovelluksen, jonka avulla voit lähettää suoraan älypuhelimestasi kuvia ja viestejä soittoihin.

Koillissanomien Whatsappin numero on 0400916366. Ennen kuin voit lähettää viestejä ja kuvia numeroon, tallenna se yhteystietoihisi.

Pidemmät lukijan kirjoitukset otamme edelleen mielellämme sähköpostilla osoitteeseen toimitus@koillissanomat.fi Lukijan kuvista on koottu nyt myös Koillissanomien verkkoon galleria, jota päivitetään tiiviisti. Löydät tuoreimmat lukijan kuvat ja mielipidetekstit osoitteesta koillissanomat.fi/mielipide

Lukijan tekstit julkaistaan edelleen ensimmäisenä painetussa lehdessä kolmesti viikossa ja sen jälkeen verkossa. Toivomme, että kirjoitat mielipiteesi asiallisesti ja ihmisiä kunnioittaen.

Toimitus valitsee julkaistavat tekstit ja voi muokata sekä otsikoida niitä. Jos lukijan palstalla on ruuhkaa, etusijalle menevät harvoin kirjoittavien tekstit sekä kannanotot Koillissanomissa julkaistuihin juttuihin ja paikallisiin aiheisiin.