Juuri nyt: Posion käyt­töön ottama va­lio­kun­ta­mal­li li­sän­nyt avoi­muut­ta ja yh­teis­työ­tä – Kun­nan­joh­ta­ja: "Pää­tök­siin si­tou­du­taan po­ru­kal­la, tämä on de­mo­kra­tiaa par­haim­mil­laan"

Joko luit: Kun Antero Ve­te­läi­sen, 91, penkki va­ras­tet­tiin, ei mies jäänyt pyö­rit­te­le­mään peu­ka­loi­taan har­mis­tuk­sis­saan – hän teki tilalle kaksi uutta

Päätoimittajalta: Oma­pe­räi­syy­den ko­ros­ta­mi­nen on pienten kylien elin­eh­to – kyl­lä­hän sinäkin tiedät Puo­lan­gan pes­si­mis­min tai Sii­ka­lat­van sie­me­net?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Pai­ni­po­jat vastaa Nis­ka­lal­le: huoli squash­ken­tän vau­rioi­tu­mi­ses­ta on ym­mär­ret­tä­vä, mutta ai­hee­ton

Kuusamon Painipoikien muutto keilahallin tiloihin on painijoille iso edistysaskel, joka vaikuttaa aiheuttaneen muilla tahoilla huolta ja mielipahaa. Erityisesti huolet squashkentän vaurioitumisesta on ymmärrettävät, mutta kuitenkin aiheettomat. Tatamien asennuksesta on keskusteltu ja se on sovittu hoidettavaksi siten, että tila ei siitä kärsi.

Muutoin squashkentän painisaliksi muuttamisesta esitetyt huolet, kuten tilan vähäisyys ja betoniseinistä aiheutuva turvallisuusriski ovat tuulesta temmattuja. Painipojat ovat tähän mennessä harjoitelleet 36 neliömetrin tatamilla, noin 50 neliömetrin tilassa – 144 neliömetrin tila painijoille on Kuusamossa korkeintaan utopistinen haave.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.